Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

CORUM GROUP вийшов на ринок Литви

Corum Group (ДТЕК Енерго) підписав перший контракт на литовському ринку. Машинобудівна компанія виготовить та поставить запасні частини для АТ «Литовська залізниця».

У рамках стратегії 2030 та планів диверсифікації продуктового портфеля, Corum Group вийшов на ринок Литви, розширивши свою присутність на ринку ЄС. Підписаний контракт передбачає постачання двох комплектів із 137 найменувань, які будуть призначені для виготовлення кузова залізничних вантажних вагонів.

«Приємно усвідомлювати, що 2022 ми відкриваємо виходом на новий ринок. Виграний тендер підтверджує нашу високу експертизу у машинобудуванні. Він доводить, що наша продукція є конкурентною. Цей контракт відкриває для нас новий надзвичайно вимогливий ринок. Співпраця з АТ «Литовські залізниці» свідчить про те, що рішення Corum Group є одні з найкращих», – прокоментував Михайло Потапов, генеральний директор Corum Group. – Виготовлення такої продукції також відкриває перспективу роботи для Corum Group і на ринку України у напрямку постачання комплектуючих та запасних частин для залізничного транспорту».

Виконуватимуть замовлення на «Корум Дружківський машинобудівний завод». Відвантаження планується навесні 2022 року.

Інші відеоматеріали

#