Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

За 7 місяців року машинобудівники ДТЕК виготовили для українських шахт 10 комбайнів та майже 700 тисяч запчастин і комплектуючих

За 7 місяців року машинобудівники ДТЕК виготовили для українських шахт 10 комбайнів та майже 700 тисяч запчастин і комплектуючих

Машинобудівні підприємства ДТЕК Енерго продовжують посилено працювати та підтримувати потреби українського вуглевидобутку в гірничо-шахтному обладнанні (ГШО).

Для надійнішого проходження Україною наступного опалювального сезону 2023-2024, у січні-липні цього року машинобудівники компанії виготовили та відремонтували 526 одиниць ГШО.

Серед ключової продукції для потреб шахтарів – 10 нових прохідницьких та очисних комбайнів.

Також за перші сім місяців року машинобудівники забезпечили українських шахтарів понад 680 тисячами запчастин та комплектуючих.

“Усі зусилля енергетиків, ремонтників, шахтарів та машинобудівників вже багато місяців поспіль спрямовані на підготовку енергосистеми до чергового випробування – проходження опалювального сезону. Як і минулої зими, успіх проходження майбутньої, багато в чому, буде залежати від командної роботи та синергії зусиль усіх: і ЗСУ, і держави, і профільних міністерств та відомств, і генеруючих компаній, і наших міжнародних партнерів. Велика частина відповідальності лежить на машинобудівниках, від праці яких залежать достатні темпи і обсяги видобутку вугілля на шахтах, а відтак – наявність палива для стійкої роботи українських теплоелектростанцій”, - розповів генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв.

IMG_0134_1.jpg



#