Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Машинобудівники виготовили новий комбайн RH110 для шахтарів

Машинобудівники виготовили новий комбайн RH110 для шахтарів

Незважаючи на постійні виклики наші машинобудівники продемонстрували готовність до невпинної праці і виготовили прохідницький комбайн RH110 для шахти "Самарська". Цей комбайн підвищить продуктивність та забезпечить безпеку шахтарських робіт.

Обладнання Corum давно використовується на вугільних підприємствах ДТЕК Енерго, тому шахтарі і машинобудівники регулярно обмінюються зворотнім зв’язком для удосконалення техніки.  

Особливості нового RH110: 

  • Програмований логічний контролер: серцем системи керування RH110 є програмований логічний контролер, спеціально спроєктований для ефективної роботи в екстремальних умовах шахтного середовища.
  • Система діагностики гідросистеми: нова система дозволяє оперативно вимірювати тиск у напірних лініях і відстежувати стан забрудненості фільтрів, забезпечуючи надійність та довговічність обладнання.
  • Моніторинг температури електродвигунів: завдяки вбудованій функції моніторингу температури, можливо не тільки контролювати стан електродвигунів, але й архівувати дані та передавати інформацію на поверхню для аналізу.
  • Оновлений інтерфейс візуалізації даних: інтерфейс на моніторі комбайну було перепроєктовано для зручності використання, що забезпечує операторам доступ до критично важливої інформації в реальному часі.

Завдяки цим високоефективним та надійним характеристикам RH110 відкриває значні перспективи для збільшення обсягів видобутку вугілля та оптимізації роботи на шахті. Нове обладнання на шахті сприятиме також і підвищенню безпеки шахтарів, що є ключовим пріоритетом для компанії.

#