Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Корум Трейдінг та ШУ «Покровське» підписали контракт на нову підйомну машину

Корум Трейдінг та ШУ «Покровське» підписали контракт на нову підйомну машину

Незважаючи на складнощі, з якими наша компанія зіткнулася під час війни, ми не просто продовжуємо працювати для забезпечення внутрішніх потреб, а й укладаємо нові масштабні контракти із зовнішніми замовниками.

Корум Трейдінг (ДТЕК Енерго) виграв тендер на постачання нової багатоканатної підйомної машини наземного розташування ЦШН 4х4. В рамках тендерної процедури Корум запропонував найкращу технічну пропозицію, умови постачання та комфортні для клієнта умови фінансування проекту. Контракт підписаний у липні і включає поставку самої машини, шківів копрових, розробку будівельного завдання на бетонний фундамент для розміщення механічної частини та електродвигуна, технічний проект на електричну частину, послугу шеф-монтажу і шеф-налагодження, авторський контроль за працездатністю машині, а також доставку обладнання на місце монтажу.

Виготовлення самої машини триватиме 16 місяців, а початок монтажу заплановано на четвертий квартал 2024 року.

«Такі події вкотре підтверджують, що ми маємо усі підстави пишатися своїми продуктами, а перемога у подібних тендерах свідчить про довіру клієнтів та визнання нашого професіоналізму. Це особливо важливо при реалізації складних проектів, які потребують нестандартних рішень та високого рівня компетенцій. Впевнені, що наша співпраця з шахтоуправлінням "Покровське" відкриє двері до нових можливостей і замовлень, а ми будемо і надалі працювати над виготовленням високотехнологічного і якісного обладнання для шахтного підйому, сприяючи розвитку галузі та підтримці економічної стійкості країни», - відмічає Олег Нестеренко, директор Корум Трейдінг. 

Нова машина обслуговуватиме дві двоповерхові кліті, кожна з яких здатна вмістити водночас до 80 осіб та вантаж масою до 15 тон. Вона забезпечуватиме швидке та безпечне переміщення персоналу, вантажів та вагонеток з глибини до 927 метрів зі швидкістю до 8,5 метрів за секунду. Щоб обслуговувати такі вантажі з такої глибини - в машині використані 4 підйомні канати та 2 каната врівноважуючи. Це важливе оновлення для ШУ "Покровське" у рамках їх плану розвитку шахтних полів.

Сайт и портал (по тексту).png

«Ми пишаємось нашими компетенціями у розробці, проектуванні та виготовленні такого складного обладнання. Участь у проєкті має велике значення для нас, як машинобудівного заводу, особливо в умовах релокації. Такі замовлення - це перспектива та гарантія зайнятості наших співробітників та підприємства загалом.  Тому ми несемо відповідальність  за забезпечення обладнанням українських підприємств, бо від нашої ефективності залежить злагоджена робота енергетичної та металургійної галузі країни. Разом ми робимо все можливе для стабільної роботи енергосистеми та Перемоги нашої країни», - підкреслила Тетяна Калугіна, директор "Корум Дружківського машинобудівного заводу".

Крім виготовлення та постачання обладнання за контрактом, ми також забезпечуємо обов'язкове навчання з налагодження машини, обслуговування та ремонту. На основі наших знань і експертизи, співробітники ШУ "Покровське" зможуть самостійно впроваджувати ці процеси на своєму підприємстві.

Ми раді цій новій співпраці та впевнені, що наше партнерство приведе до довгострокового успіху всіх сторін. Цей контракт ще раз підтверджує нашу здатність пропонувати комплексні рішення та високоякісні продукти, які задовольняють потреби наших замовників! 

Сайт 2 (по тексту).png

#