Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Інноваційна батарея ЯВЛ-900: нове рішення для електровозів

Інноваційна батарея ЯВЛ-900: нове рішення для електровозів

Наші машинобудівники випустили абсолютно новий продукт - батарейний ящик ЯВЛ-900, розроблений за замовленням шахтарів ДТЕК Павлоградвугілля для роботи з електровозами АМ8Д.

Даний пристрій був створений з метою значного поліпшення експлуатаційних характеристик і продовження терміну служби електровозів.

Ключова особливість пристрою – батарейний блок на основі літієвих батарей великої ємності. Це суттєво підвищує енергоефективність – збільшує термін служби пристрою до 11 років. Для порівняння: експлуатаційний термін традиційних батарей, які експлуатуються на шахтах всього 1,5 року.

Завдяки інноваційному ящику можна також знизити кількість простоїв електровозів для заміни батареї у 2,5 рази, що призводить до істотної економії часу і ресурсів.

Новий пристрій був зменшений по висоті, що забезпечує машиністу більший огляд при русі назад на відстань до 15 метрів. Ящик вже пройшов необхідну сертифікацію, включаючи випробування вузлів, і додатково підтвердив високу надійність і відповідність стандартам безпеки.

Для забезпечення безпечної праці оператора передбачена візуалізація даних про стан батареї, таких як залишковий заряд, напруга і струм навантаження. Це додатковий крок у напрямку підвищення ефективності та контролю за роботою електровозів.


#