Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Директорка "Корум Дружківський машинобудівний завод" Тетяна Калугіна увійшла до проєкту лідерок "УП100.Сила жінок"

Директорка "Корум Дружківський машинобудівний завод" Тетяна Калугіна увійшла до проєкту лідерок "УП100.Сила жінок"

Керівниця підприємства «Корум Дружківський машинобудівний завод», яке входить до складу компанії ДТЕК Енерго, визнана однією із лідерок у проєкті «УП100. Сила жінок», ініційованому виданням «Українська правда». Цей проєкт відзначає сотню українських жінок, які своєю щоденною роботою, самопожертвою та турботою про майбутнє вносять значний вклад у розвиток та захист України.

Як зазначається на сайті проєкту, Тетяна Калугіна стала одним із перших кризових менеджерів в Україні, якій вдалося перенести великий завод у тил і продовжити працювати на перемогу. Під її керівництвом машинобудівний завод, який розміщувався в прифронтовій Дружківці, було релоковано в Дніпро. Підприємство продовжує стабільно працювати та виготовляти техніку та обладнання для забезпечення видобутку вугілля на шахтах і відповідно для надійної роботи ТЕС і енергосистеми України в цілому.  

«Я глибоко вдячна за це визнання, та моє серце знає, що це не лише моя заслуга. Це результат невтомної роботи команди мого підприємства.  Ми продовжуємо працювати, зміцнюючи економіку країни та сприяючи її енергонезалежності. Побудувати міцну, вільну та процвітаючу Україну - це наша спільна відповідальність і наш шлях до перемоги. Дякую всім, хто бореться та працює кожен день заради кращого майбутнього для нас та наших наступних поколінь», - поділилася Тетяна Калугіна, директорка «Корум Дружківський машинобудівний завод».

За підсумками 2023 року машинобудівники ДТЕК Енерго збудували 15 вугільних комбайнів, виготовили та відремонтували 750 одиниць гірничо-шахтного обладнання, а також забезпечили вугільні підприємства 1,1 млн запчастин.

#