Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Для підтримання роботи українських шахт машинобудівники Corum виготовили понад 700 одиниць обладнання та 1 мільйон запчастин

Для підтримання роботи українських шахт машинобудівники Corum виготовили понад 700 одиниць обладнання та 1 мільйон запчастин

В розпал опалювального сезону машинобудівники Corum продовжують посилено працювати, щоб підтримувати потреби українських шахт в гірничо-шахтному обладнанні (ГШО). 

Для цього у січні – листопаді цього року вони виготовили та відремонтували 716 одиниць ГШО. З основного – 14 нових прохідницьких та очисних комбайнів. Також за 11 місяців року машинобудівники забезпечили шахтарів майже 990 тис. запчастин та комплектуючих.

Завдяки роботі машинобудівників шахтарі продовжують видобувати вугілля на максимумі та підтримувати необхідні запаси палива для надійної роботи теплової генерації і енергосистеми України в цілому.

«Усі зусилля енергетиків, ремонтників, шахтарів та машинобудівників спрямовані лише на одне – щоб українці були зі світлом і теплом, попри наслідки війни та продовження ворогом енергетичного терору. Велика відповідальність тут лежить і на наших машинобудівних підприємствах, адже від них залежить, чи будуть шахти забезпечені достатнім та надійним обладнання для підтримання вуглевидобутку на максимумі, а відтак – чи будуть українські теплоелектростанції забезпечені достатніми обсягами палива впродовж усього опалювального сезону», - розповів генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв.

#