Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Для підтримання надійної роботи українських шахт машинобудівники Corum (ДТЕК Енерго) виготовили перші два у цьому році комбайни та 70 тисяч запчастин

Для підтримання надійної роботи українських шахт машинобудівники Corum (ДТЕК Енерго) виготовили перші два у цьому році комбайни та 70 тисяч запчастин

Для підтримання надійності українського вуглевидобутку машинобудівні підприємства Corum виготовили перші два у цьому році комбайни. Про це на своїй фейсбук-сторінці розповів генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв.

«Мало що так надихає виробничника машинобудівного заводу в цей неспокійний час як гуркіт щойно випущених комбайнів. А коли їх два, прохідницький і очисний, і це – перші у цьому році, задоволення подвійне. Але головне навіть не те, що наші машинобудівники випустили два комбайни одночасно. І не те, що це – технологічна, високоякісна і надійна техніка, яка допомагає шахтарям видобувати вугілля ефективніше», - розповів Салєєв.

За його словами, ключове – що в складних умовах війни працівники заводів не збавляють оберти та продовжують робити свій внесок в загальну справу. Підтримувати шахтарів та енергетиків, які в розпал цього опалювального сезону роблять усе можливе, щоб українці були зі світлом і теплом. Допомагати запускати нові лави і закладати міцний фундамент для проходження наступного опалювального сезону.

«Адже цьогоріч завдання шахтарів незмінне – попри війну підтримувати видобуток вугілля на максимальному і достатньому рівні», - уточнив гендиректор ДТЕК Енерго.

Він також повідомив, що на додаток до комбайнів за підсумками січня цього року машинобудівники компанії виготовили та відремонтували 90 одиниць гірничо-шахтного обладнання, а також виробили 67 тисяч запчастин та комплектуючих.

«Далі – більше», - запевнив Салєєв.



#