Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Corum поставив підстанції для шахти в Естонію

Corum поставив підстанції для шахти в Естонію

В умовах війни наші машинобудівники не тільки забезпечують обладнанням наших шахтарів, а ще й успішно виконали контракт для естонської шахти «Ояама» концерну Viru Keemia Grupp. Це перший контракт по постачанню повноцінного машинобудівного обладнання за кордон з початку повномасштабного вторгнення.

Контракт включає виготовлення та постачання двох трансформаторних підстанцій типу КTПРН-400/6-0,69 УХЛ5. Це спеціальні підстанції для використання у гірничорудній промисловості. Устаткування буде працювати як помічник для видобутку горючого сланцю, який використовується для виробництва синтетичної нафти. Таким чином, наші машинобудівники виготовляють обладнання не тільки для енергетичної та металургійної галузей України, а ще й для нафтодобувної промисловості європейських країн.

Завдяки багаторічному досвіду та професіоналізму наших колег, постачання продукції було виконано на 5 днів раніше контрактного терміну. Варто зазначити, що виготовлені підстанції були модернізовані та обладнані вбудованими лічильниками електроенергії. Повний термін служби підстанцій тепер складає не менше 20 років. 

Експортні контракти для Corum – це не лише важливий крок у розвитку компанії, а й підтвердження експертизи, довіри клієнта та визнання високої якості нашої продукції. Така співпраця зміцнює наші позиції на ринку Естонії та дає можливість у подальшому розширити географію поставок й на інші країни Європи. Що стане додатковим сприятливим фактором та прикладом успішної співпраці з нашою країною.

Крокуємо вперед до нашого світлого майбутнього.

photo_5354823263555014475_w.jpg

#