Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Corum на виставці MINEX у Туреччині: поглиблюємо присутність на світових ринках

Corum на виставці MINEX у Туреччині: поглиблюємо присутність на світових ринках

Представники Corum Trading взяли участь у міжнародній виставці гірничої промисловості MINEX, що відбулася з 13 по 16 вересня в місті Ізмір, Туреччина.

Фахівці компанії зустрілись з представниками інших гірничих підприємств та виробниками комплектуючих для гірничого обладнання, а також обговорили майбутню співпрацю та партнерство.

«Участь Corum у MINEX – це підтвердження того, що ми є надійним та сильним гравцем на світовому ринку гірничого обладнання. В умовах повномасштабної агресії ворога та обстрілів підприємств ми продовжуємо виробляти комбайни та запчастини, виконувати замовлення та допомагати нашим партнерам досягати нових виробничих висот», - зазначив директор Corum Trading Олег Нестеренко.

Наша компанія вже має досвід роботи з турецькими компаніями. У 2021 році машинобудівники виготовили секції механізованого кріплення спеціального типу LTCC для найбільшої шахти Туреччини, Imbat, де щороку видобувають понад 8 мільйонів тонн вугілля. Наше кріплення отримало позитивний відгук від Imbat, і наразі ми активно обговорюємо майбутні проєкти.

Незважаючи ні нащо, ми продовжуємо активно розвиватися і збільшувати свою присутність на міжнародному ринку. Пишаємося, що можемо представляти Україну, пропонувати свої технології та продукцію світовому гірничому гурту.

#