Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Генеральний директор ДТЕК: Перший удар енергетики витримали

Генеральний директор ДТЕК: Перший удар енергетики витримали

Енергетичні об’єкти компанії ДТЕК - ТЕС, розподільчі мережі, зелена генерація, газовидобувні активи, шахти продовжують забезпечувати сталу роботу української енергосистеми, дають країні вугілля та газ. В оселях українців є світло. 

Маючи широкий досвід роботи в ході війни на Донбасі ми керуємся головним принципом безпеки та мінімізації ризику для наших людей. 

Сьогодні сформовано реєстр ключового персоналу - обмежена кількість працівників достатня для підтримання всіх робочих процесів енергетичної інфраструктури країни. Всі працівники ДТЕК, окрім незамінних для об’єктів критичної інфраструктури, працюють віддалено. Для співробітників на підприємствах забезпечуються максимальні умови безпеки. 

Раніше створений координаційний антикризовий штаб для ефективного керування та забезпечення безпеки праці групи компаній працює в режимі 24/7. 

Вчора на зустрічі з Президентом України ми пообіцяли прикласти максимальних зусиль для забезпечення сталої роботи галузі. І ми це виконуємо. І ми це виконуватимемо далі. 

Сьогодні ми працюємо в ізольованому від Росії та Білорусі режимі. Виконуємо усі команди Системного Оператора.
На наших ТЕС є достатньо вугілля на понад 2 тижні роботи. 

Пошкодження ліній електропередач ліквідовується у максимально стислі строки, але тільки в умовах безпеки для ремонтних бригад.
Енергетики працюють. 

Зупинена лише Луганська ТЕС через пошкодження та активні бойові дії в місті Щастя. 

Ми в онлайн режимі координуємо роботу з Міністерством енергетики України, центральною та місцевою владами.

#