Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

CORUM GROUP запроваджує нову технологію різання металу на своїх підприємствах

CORUM GROUP запроваджує нову технологію різання металу на своїх підприємствах

Машинобудівна компанія Corum Group (ДТЕК Енерго) закупить три машини плазмового різання металу у польської компанії Seron. Це покращить якість продукції та підвищить ефективність виробництва.

Високоточне обладнання буде задіяно у виробництві деталей продукції Corum Group на машинобудівних заводах та замінить існуючі апарати термічного різання. Завдяки новій технології фахівці підприємств зможуть різати метал з підвищеною точністю без чорнової обробки. Це спростить логістику, тому що вирізані деталі із заготівельного цеху переміщуватимуть одразу в цех зварювальних конструкцій, минаючи оброблювальний.

Ввести в експлуатацію машини плазмового різання планують влітку: два апарати отримає Корум Дружківський машинобудівний завод та один Корум Світло шахтаря. Це закриє потребу у тризмінному режимі роботи на виробництві. Нове обладнання забезпечить виконання виробничої програми компанії протягом найближчих десяти років.

«Стратегія Corum Group до 2030 передбачає комплексне оновлення обладнання на наших підприємствах. Ми робимо це для того, щоб техніка Corum Group не просто відповідала очікуванням клієнта, а й випереджала їх. Використання плазмової технології підвищує якість продукції та дозволяє досягати кращого результату, а також прискорює на 60% процес виготовлення. Завдяки чудовій репутації нам вдалося структурувати угоду на 5 років із залученням під неї європейського фінансування – це показник довіри наших партнерів», - зазначив Михайло Потапов, генеральний директор Corum Group.

Технічну підтримку та гарантійне обслуговування нового обладнання забезпечить компанія-виробник Seron. Її представники навчать нової технології працівників підприємств, які зараз керують машинами термічного різання.

#