Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Тетяна Калугіна увійшла в ТОП-50 лідерок України за версією журналу Forbes Ukraine

Тетяна Калугіна увійшла в ТОП-50 лідерок України за версією журналу Forbes Ukraine

Тетяна Калугіна, директорка машинобудівного підприємства «Корум ДрМЗ» (ДТЕК Енерго), увійшла в ТОП-50 лідерок України. Журнал Forbes Ukraine вперше представив 50 лідерок з бізнесу, армії, волонтерства, науки та громадянського суспільства, які роблять великий вклад у боротьбу заради нашої спільної Перемоги. 

 «Наш завод був одним з перших, хто наважився на релокацію та у найкоротший час відновив виробництво на новому місці. Всього шість днів знадобилось машинобудівникам, щоб запустити виробництво анкерів та трубопроводів на Хмельниччині. Трохи більше місяця для налагодження збирального майданчика та випуску прохідницького комбайна КПД у Дніпрі. Завдяки переїзду ми змогли зберегти свою експертизу та обладнання», - підкреслює Тетяна Калугіна.

Нині підприємство сконцентрувалося у Дніпрі та відновило виробництво всієї продукції.

«Любов до України - то не про слова, а про роботу та результат. Завод не зупинився, бо ми знали, що від нашої оперативної роботи залежить робота вуглевидобувних підприємств, а отже, і стабільна робота енергосистеми України. Це мій головний меседж для працівників, які вкотре мені повірили, підтримали і пішли за мною», - розповідає Тетяна Калугіна, директорка Корум ДрМЗ.

Працюємо разом заради Перемоги!


#