Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Повідомлення про настання форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили)

Повідомлення про настання форс-мажорних обставин  (обставин непереборної сили)
Шановні партнери та контрагенти!

Повідомляємо про настання форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили), які викликані  військовою агресією Російської Федерації проти України, що  стало підставою введення воєнного стану на території України із 05 години 30 хвилин 24 лютого 2022 року строком на 30 діб, відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні».

Компанія Corum Group робить все можливе  для того, щоб забезпечити стійку та безперебійну роботу наших підприємств гірничого машинобудування, шахтобудування, сервісного обслуговування, що забезпечують реалізацію проектів у гірничодобувній галузі в умовах воєнного стану. Водночас,  просимо врахувати, що проведення військових дій на території України об’єктивно ускладнює та може привести до тимчасового невиконання зобов’язань за чинними договорами наших підприємств у  період дії вказаних обставин. У випадку, якщо Компанія вимушено не зможе виконати деякі із своїх зобов’язань, просимо віднестись до цього із розумінням.   У свою чергу, Компанія докладе всі необхідні зусилля для  їх виконання при першій можливості.

Додатково повідомляємо, що Торгово-промислова палата України загальним офіційним листом від 28.02.2022р. №2024/02.0-7.1 (доступне за посиланням https://ucci.org.ua/uploads/files/621cba543cda9382669631.pdf) засвідчила форс-мажорні обставини (обставини непереборної сили): військову агресію Російської Федерації проти України, що стало підставою введення воєнного стану із 05 години 30 хвилин 24 лютого 2022 року строком на 30 діб, відповідно до Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 р. №64/2022.

Сподіваємось на взаєморозуміння та продовження  плідної співпраці в майбутньому в умовах миру на території України!


З повагою,

Михайло Потапов
Генеральний директор Corum Group
#