Ми використовуємо cookie та подібні технології, щоб гарантувати максимальне зручність користувачам
Зрозуміло

Corum Group запускає виробництво витратних матеріалів та запчастин для шахт

Corum Group запускає виробництво витратних матеріалів та запчастин для шахт

На «Корум Дружківському машинобудівному заводі» (ДТЕК Енерго) запустили новий цех із виробництва витратних матеріалів та запчастин. Він випускатиме шахтні арматурні анкери, роликові опори та протипожежні труби. Нове виробництво забезпечить шахтарів якісною продукцією, а дружківчан – новими робочими місцями.

«На нашому заводі ми виготовляємо гірничо-шахтне обладнання, запчастини та комплектуючі до нього. Усього – понад 200 найменувань. Вибудовувати довгі партнерські відносини з клієнтами нам допомагає чесний та відкритий діалог. Ми готові освоювати нову продукцію, яка потрібна на ринку», – прокоментувала Тетяна Калугіна, директор «Корум Дружківський машинобудівний завод».

Компанія інвестує у виробництво понад 28 млн гривень та створить 79 нових робочих місць. Наразі ремонтують приміщення та встановлюють виробниче обладнання. Поки вибудовують технологічні лінії цеху, завод опрацьовує необхідну документацію та виготовляє пробні анкери. Вже у лютому поточного року завод відвантажить перші 6000 анкерів на замовлення ДТЕК Павлоградвугілля. Також на підприємстві поетапно освоять випуск роликових опор та протипожежних труб. Повністю ввести в експлуатацію усі лінії нового цеху планують у четвертому кварталі 2022 року.

Основна продукція заводу «Корум ДрМЗ» - гірничо-шахтне обладнання: механізовані кріплення, прохідницькі комбайни, шахтний колісний транспорт, стрічкові конвеєри, підйомне обладнання, вентилятори головного провітрювання, елементи арочного кріплення, обладнання для шахтобудування.

#